Nästan sommar!

Mina barn blir väldigt harmoniska när vi kan vara ute hela dagarna. Storasyster leker alla möjliga lekar, ibland är cyklarna hästar som hon matar och står i med, lekstugans porslin dukas upp för fikafest. I sandlådan bakas det kakor, och in i mellan är det hopptävling med häst, cykletävling eller motorcykeltävling. Hon målar på staffli, är en älva eller gar ut med hunden.

Lillebror försöker hänga med så gott han kan. Ofta med höger tumme i munnen och pekfingret i näsan. I bland får han vara med, i bland blir han instängd med ”hästarna” i lekstugan och i bland ”bara förstör han”, i bland tar han i eltråden  (med crocs på fötterna går det tydligen rätt bra) och i bland hamnar han i vägen för gungan och ibland tröttnar han på att inte få bestämma och drar till syrran med något hårt i huvudet.

Och på kvällen efter att ha gråtit för det mesta en stund somnar de så gott. Vilken lycka att få titta till och stoppa om dessa två ”kärlekshjärtan” när de sover fridfullt i sina sängar! ❤

I går fick vi besök av en barndomsvän till Martin. De hade inte träffats på hur länge som helst! Mycket trevligt! Säga vad man vill om Facebook, men det gör det definitivt lättade att få kontakt och hålla kontakten med nära och kära!

Påsken har varit väldigt lugn. Syster med barn hyrde stugan och på påskafton bjöd de oss på lunch. Mycket trevligt! De åkte hem efter frukost  i går. Syrran går en ”Flash-kurs” nu och ska göra en hemsida till gården. Det ska bli spännade! :o)

På tisdag ska jag gå på kurs igen! Biodlingskurs! 😀 Kanske det kommer att flytta hit några bin också så småning om?!!

Jag tänker ha en underbar dag i solen hoppas du också tar dig en sådan!

Kram Madde

2 tankar om “Nästan sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s