SNURRIGT

Har haft lite svårt att sova i natt. Det hör verkligen inte till vanligheterna som tur är. Det var så många tankar som snurrade i huvudet. De mesta handlade om min firma. Det är så segt att komma igång och sedan 3.e januari har jag haft en enda hel arbetsdag med den. Frustrerande och tråkigt!

Ja ja det brukar ju alltid lösa sig!

Idag blir det kalasförbereldelser för hela slanten.

Kram Madde

3 tankar om “SNURRIGT

  1. Vet att det e sketasvårt men eftersom torsdagar skall va DIN dag för ditt företag måste du se det som en vanlig arbetsdag. Kanske Du och gubben kan ta halva dagen var med Barnen när det e VAB och så..?? ni har ju företag båda två så jag förstår om det e svårt men om du skall komma igång med ditt måste du ju också få den tid som du behöver, den kan du inte alltid måsta nalla på..
    Jag har ju själv ingen sådan speciell dag till mitt så jag får ju nalla där det går.. Kvällar och helger och i tanken ibland under dagarna.. Jag vet ju att jag har kommit igång redan så det e lättare men TA dig tiden för den e DIN och den behöver DU för att göra det DU VILL 🙂 Ditt företag och DU måste också få va viktigt för det e det DU VILL göra.. Eller hur?? EN dag på SJU borde ju DU kunna få till dig själv och ditt företag, eller??

    Jag e 1 år äldre och lite klokare det e därför jag säger detta till dig 🙂 Kramis (visserligen via nätet men jag kan allt säga det via telefon me om du vill ha peppning 🙂 Hi Hi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s