Betong och åter betong!

I fredags gjöt Martin plattan för stallet. Natten innan gick han och la sig kl 01.30 och steg upp kl 05.00 på fredagen. Kl 9 kom första betongbilen. Vid 22.30 var han så pass färdig att han kunde komma in för kvällen. Vi firade med en festmåltid -räkor, havskräftor och krabbklor.

Katten Zigge tog ett litet ”dopp” i cementen så jag fick tvätta ben och mage på honom. Gick lättare än jag trodde faktiskt.

Cementen har brunnit bra trots det kalla vädret. Och i morgon tisdag är det meningen att träbygget ska ta fart. Martin har haft en otrolig hjälp av grannen, hans anställd som jobbat lika mycket som Martin! Det är GULD värt att ha sådana anställda! 🙂

Jag har ju haft hand om Max och Maja mycket nu och Martin har knappt sett dem. Så i går tog de en heldag tillsammans och jag fick åka på mycket trevlig pysseltträff!

Denna veckan blir det MaddeMade för hela slanten… Har mycket att stå i! Men det är ju så OTROLIGT spännade och kul!

Ha det bra tills nästa gång vi ses!

/Madde

3 tankar om “Betong och åter betong!

  1. Hallå syrran!
    Ja foton ja… Det är så här att jag kan bara ladda upp bilder som har en url -inte direkt från hårddisken så jag måste skaffa mig typ ett flickr-konto. Skall bli men just nu är det liiiite mkt med MaddeMade. Allt ska ju liksom vara klart på tisdag. Men jag lovar att det komemr så småning om!
    Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s